Mansikanmyynti loppui pari viikkoa sitten ja sen jälkeen olen tehnyt lastenhoitokeikkoja aika paljon. Ja niitä riittääkin melkoisesti ainakin koulun alkuun asti, sitten pitää miettiä uudelleen kuinka paljon niitä tekee koulun ohella. Viikon päästä pitäisi tulla lukujärjestykset ja sen jälkeen voi suunnitella jo vähän.

Jazz-viikko meni melkoisessa pyörityksessä, mutta muutaman kerran ehdin katsomaan millaista meininkiä kadulla näkyy. Ilmaiskonserteista kävin katsomassa Siiri Nordinin ja The Giant Leapin. Varsinkin The Giant Leap oli hyvä. Siiri Nordin ei muutenkaan ole suosikkini, mutta raahauduinpa sen kuitenkin katsomaan. Oli tarkoitus mennä katsomaan Stellakin, mutta jätin avaimet sisälle kämppään ja se meni sitten ohi oven avausta odotellessa.

1804524.jpg

R:n kanssa juhlittiin molemmat nimipäiviä heinäkuun lopulla ja sitä piti juhlistaa kakulla. Isoa kakkua ei kannattanut tehdä, joten kaupan valmistorttupohja sai kelvata. Siihen vain täytteet päälle ja hyvää tuli.

Kahdestaan ei saatu kuitenkaan koko kakkua tuhottua, joten siitä jäi vielä tarjottavaa, kun iskä ja P tuli käymään vierailulla kesälomalla. Tuliaisiksi toivat kasvin, joka ainakin vielä on hengissä. Minä en todellakaan osaa pitää kasveja hengissä, joten katsotaan kuinka kauan tuo säilyy.

1804547.jpg

Minäkin päätin kokeilla Södera-sukkia. Niiden aloittaminen keskellä yötä ei ehkä ollut paras idea, mutta mitäpä sitä innostusta siirtämään. Meinasi olla puikot mutkalla, kun yritin ymmärtää mitä ohjeissa sanotaan. Kyllä se vihdoin ja viimein välähti, mutta aikaa siinä meni. Siihen on syynsä miksi en yleensä tee mitään ohjeista, minä kun en niistä mitään ymmärrä.

Lankoja on tullut tässä kesän aikana hamstrattua, pitäisi kehitellä niille vain jotain kohdetta. Vihreää Rose Mohairia tuli ostettua 4 kerää, mutta ne varmaan kuluu nopesti kunhan keksin mitä tekisin. Kotiväkeä ostin sekä sinisen ja vaaleanpunaisen. Sininen on jo käytössä Södera-sukissa. Vaaleanpunainen saa varmaan saman kohteen, jos saan vielä joskus nuo Söderat valmiiksi. Ja tietenkin vielä muutama kerä ihan perus 7veikkaa. Vaaleanpunainen on ilmeisesti poistumassa, joten sitä vielä muutama ylimääräinen :)