Kahden illan ryhmähoito- ja synttärimestarikoulutus on nyt suoritettu ja uusia hoito keikkoja odotellaan. Synttärikeikkoja odotellessa voi vierähtää kuulemma jonkin aikaa, koska kesällä tilauksia ei tule kovin montaa. Joulun lähestyessä niitä kuulemma riittää.

Juhannuskin vierähti ohi aika huomaamatta. Perjantai-illan olin töissä ja viikonloppu meni löhöillessä. Nukkumatti kiersi aika kaukaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ja illalla aloitettu 24 katsominen kestikin läpi yön sunnuntai-iltapäivään.  Mutta sitten alkoikin jo väsyttää.

Juhannuksen jälkeen päästiin vihdoin ja viimein myymään mansikoita ja vaikka muutama ensimmäinen päivä onkin ollut aika pilvisiä ja sateisia on mansikoita silti mennyt ihan mukavaa tahtia. Kahtena ensimmäisenä päivänä sekoilin kassakoneen kanssa, mutta kolmas päivä meni jo ilman virheitä.

Kurkku on kipeä nyt jo viidettä päivää ja vihdoin keksin mikä on vikana. Angiina! Ensimmäiset neljä päivää ainoa oire oli kipeä nieleminen, mutta tänään oli aamulla jo muutenkin sairas olo. Sitten ei muuta kuin terveyskeskukseen aamulla. Lääkärille en päässyt, mutta terveydenhoitaja otti vastaan. Imusolmukkeet on turvoksissa, nielu punoittaa, korvat on tukossa, yskittää ja silmiä ärsyttää. Mahtava olo. Kuumetta ei sentään ollut, mutta eipä sitä ole minulla koskaan muutenkaan. Olisi antanut sairaslomaa, mutta sanoin ettei nyt ehdi. Sanoi, että jos ensi viikolla on vielä kipeä niin täytyy mennä lääkärille. Ohjeet levosta ja puhumattomuudesta romukoppaan, minä menen töihin. Onneksi töitä ei ole kuitenkaan kuin 4-5 tuntia päivässä. Särkylääkkeitä ja Bafucinia hain kuitenkin apteekista, koitetaan josko ne toimisi. Hitto, miksen voinut olla sairas 2 viikkoa sitten.

1677991.jpg

Minunkin piti saada tällaiset ihanat reikä tossut. Ja tottakai vaaleanpunaiset. Oikeaa kokoa sain kaivaa hetken aikaa ja nämä ovat 37. Hitsi en edes muista, koska olisin saanut 37 sopimaan jalkaani. Näissä taitaa olla jokin erilainen kokotaulukko. Aitoja en toki ostanut, mutta ei nämä kaikista köykäisimmätkään ole. Ja koristeita piti tietenkin saada. Ja ei, en maksa niistä 2,50€/ kipale, joten matka vei Tiimarin kautta. Sieltä mukaan tarttui 12 kärpässientä yht. 50 senttiä. Kelpaa minulle. Ja ovat nämä jo herättäneet ihmetystä. Kyllä näillä kelpaa kuljeksia!

Lisäys:

Sairastelu meni ohi eikä tarvinut mennä lääkärille. Mikä lienee pöpö olikaan.
Ei olleet nuo kärpässienitossut kovin kestävät, alkoi sienet tipahdella, jos tökkäsi tossun johonkin.