Viikonloppu meni vahvasti koulutöiden parissa. Lauantaina tein organisaatio kurssin ryhmätyötä ja sunnuntaina kommunikointi kurssin esitelmää. Tänään ehdin harjoitella esitelmän vielä aamulla ja sitten kouluun. Matkalla huomasin, että pyörän takakumi on tuusan nuuskana. Loppumatkan kävelin etten vaan hajottaisi koko rengasta. Luokka sotkujen jälkeen päästiin sitten esitelmiin. Panikoin ja pelkään yleensä kaikenlaista esillä oloa eikä tämä päivä poikennut siitä. Jotain kummaa kuitenkin tapahtui kun lopulta pidin sitä. Se meni ihan sika hyvin ja olen tosi tyytyväinen.

Biomekaniikan koe ei taas sitten mennyt ollenkaan putkeen. Sen osasin kyllä aavistaa jo ennakkoon. Viikonloppuna kun en ehtinyt siihen lukea ollenkaan. Päätin että menen tekemään sen uusintapäivänä enkä edes yritä tehdä koko koetta, ei siitä 1 parempaa olisi tullut kuitenkaan. Täksi päiväksi olisi pitänyt tehdä myös kävely analyysi, mutta en ehtinyt  enkä tänään millään jaksa. Pitää tehdä huomenna.

Koulun jälkeen kävin vielä huoltsikalla kokeilemassa jos rengas pitäisi ilman sisällään, mutta ei niin ei. Sitten ei muuta kuin uusia metsästämään. Fiksuna tyttönä menin tietenkin samaan paikkaa josta itse pyörän ostin viime syksynä. Kilttinä myyjänä se antoi mulle ilmaiseksi uudet kumit. Ja koska en ole kaupunkilaistollo huomenna odottaa pieni remonttituokio. Onneksi huomenna on vapaapäivä niin ehtii tehdä kaikennäköistä.