Aprillipäivä sujui kansainvälisissä merkeissä, kun ranskalaisvahvistuksemme tutustutti meidät ranskalaiseen aprilipilaan. Eli paperikalojen kiinnittämiseen. Moni sai päivän aikana kalan selkäänsä, myös eräs opettajamme. Harmi vain, kun emme nähneet opettajan ilmettä pilan paljastuttua. Ihmeellisellä tavalla pila onnistui läpi päivän, vaikka tieto varmasti ehti levitä luokan kesken jo aamupäivällä. Omasta mielestä tämä on ihan kiva tapa tehdä pilaa. Selän takana voi nauraa ja ihmetellä, kuinka kauan kalan huomaaminen kestää, mutta tämä tuskin loukkaa ketään.

Aamupäivällä mietittiin pienen onko Kanervan potkut aprillipilaa, mutta tuskin sitä silloin jaksettaisiin paisutella kymmeniin viesteihin. Kaikenlaisia epäilyksi tämä päivä aiheuttaakin.

Lauantaina tein turkinpippuri-suklaamuffinsseja ja jotenkin kummallisesti niitä ei enää sunnuntai-iltana ollut yhtään jäljellä. Kuulostan ihan hirveältä ahmatilta, kun sanon, että söin 15 muffinssia kahdessa päivässä! Siinä taisi olla tarpeeksi muffinsseja koko kevään ajaksi.