Vielä ensi viikko on koulua jäljellä, jos viimeisen viikon tunnit perutaan. Ainakin sellainen ajatus noilla muilla kanssa opiskelijoilla oli. Tehtäviä on kuitenkin ihan yllin kyllin. Maanantaiksi täytyy tehdä anatomian lihasten piirustustehtävät, potilastapaaminen pitää kirjoittaa uusiksi, perjantaina on vielä anatomian ryhmäkoe ja yks portfolio pitää myös palauttaa ennen joulua.

Joululahjoista ei ole tietokaan, ei millään jaksaisi ajatella mitä hankkisi. Toisaalta ei ole kyllä montaa joululahjaa annettavanakaan. Tänä jouluna vain pikkusiskot saavat minulta joululahjat. Yhdelle menee villasukat, omasta toivomuksesta. Kaksi lahjaa vielä keksimättä... Kavereille pitää muistaa sanoa, että ei lahjoja, kiitos. Heitä kun en ole nähnyt pitkään aikaan, niin yhteinen aika riittää minulle.

Ranskalaisvahvistukselle lupasin tehdä lapaset sormia lämmittämään. Lainasin kirjastostakin kirjan, jotta saisin jotain uusia ideoita. En jaksa enää ihan peruslapasia tehdä. Katselin jo kirjaa hiukan ja oli siinä ainakin joku erilainen tapa tehdä silmukoita, niin täytyy ainakin sitä koittaa.

Pipareitakin piti vähän tehdä, vaikka niistä en hirveästi tykkääkkään. Aika isoja näistä tuli, kun ei ollut kaulinta eikä vehnäjauhojakaan...

1145350.jpg

Rakas Joulupukki, toivoisin lahjaksi kameraa...